Πίνακες Αυτονομίας

Η εταιρία Τεχνική Αθηνών διαθέτει στην Ελληνική αγορά πίνακες αυτονομίας με ρελέ τύπου λυχνίας και αντίστοιχους γερμανικούς ωρομετρητές, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στη θέρμανση όσο και στην ψύξη. Οι πίνακές μας διατίθονται κατάλληλα καλωδιωμένοι ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης και της αυτονομίας που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή πινάκων από 2 διαμερίσματα εως όσα εσείς επιθυμείτε (ετοιμοπαράδοτοι εως 20 διαμερίσματα).

Πίνακας Αυτονομίας
 pinakas

Το εξωτερικό κέλυφος είναι μεταλλικό και βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Για την ασφάλεια της διάταξης έναντι των εκούσιων υποκλοπών ο πίνακας συνοδεύεται από κλειδαριά.

Στο εσωτερικό του, μπορείτε να διακρίνετε την προσεκτική καλωδίωση από το έμπειρο προσωπικό του κατασκευαστή. Για την εύκολη σύνδεση των πινάκων με την εγκατάστασή σας ο πίνακας είναι εφοδιασμένος με αυτοκόλλητα ηλεκτρολογικά σχεδιαγράμματα. Ο δέκτης εντολών που σας προσφέρουμε μπορεί να συνεργαστεί άψογα με οποιοδήποτε τύπο ηλεκτροβάνας και θερμοστάτη.

Ο πίνακας αυτονομίας που κατασκευάζουμε λειτουργεί με ρελέ τύπου λυχνίας 10 Α και μπορεί να έχει τις εξής δυνατότητες:

  • By-pass στην τελευταία ηλεκτροβάνα
  • By-pass σε συγκεκριμένο κυκλοφορητή
  • By-pass στην στήλη
  • By-pass με χρονικό καθυστέρησης
  • By-pass σε συγκεκριμένη ηλεκτροβάνα

 

Οι ωρομετρητές που χρησιμοποιούμε, είναι γερμανικής προέλευσης και σας δίνουν έγκυρες και αδιάβλητες μετρήσεις. Οι πίνακες αυτονομίας που διαθέτουμε μπορούν να διατεθούν και χωρίς ωρομετρητές, όταν εξυπηρετούν μόνο ανάγκες αυτονομίας και όχι την κατανομή των δαπανών του πετρελαίου. Κάθε προϊόν δοκιμάζεται υπό τάση 220v πριν από τη διάθεσή του στην αγορά. Τέλος το προϊόν που διαθέτουμε υπόκειται σε όλες τις ευρωπαϊκές διατάξεις που αφορούν την ωρομέτρηση και πιστοποιείται από CE97 βάσει των προτύπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης IEC 439-1 Part 1. Οι τεχνικοί της εταιρίας μας μπορούν να σας δώσουν σχετικές πληροφορίες για την σωστή εγκατάσταση της διάταξης, όπως και να κατασκευάσουν για εσάς οποιοδήποτε ιδιόμορφο πίνακα προκειμένου να επιτύχετε την αυτονομία που εσείς επιθυμείτε.


ΤΕΧΝ. ΦΑΚΕΛΟΣ - Πίνακας ελέγχου αυτονομίας κεντρ. θέρμανσης www.techniki-athinon.gr

(c) Τεχνική Αθηνών 2011