Καλώς ήρθατε στην Τεχνική Αθηνών

Πωλήσεις, μελέτες, εγκαταστάσεις και συντήρηση προϊόντων Θέρμανσης και Αντλίων.

Η Τεχνική Αθηνών ιδρύθηκε το 1969, σαν μια οικογενειακή επιχείρηση. Είναι μια τεχνική εταιρία η οποία έχει σαν δραστηριότητα τις την επισκευή κινητήρων, αντλιών, και καυστήρων. Στην πορεία της, έχοντας εδραιωθεί στον τομέα της, εισέρχεται το 1980 δυναμικά και στο χώρο της κεντρικής θέρμανσης.

 eteria01 eteria00Το 1990 εισάγονται στο δυναμικό της εταιρίας τρία νέα οικογενειακά μέλη & παίρνει την τελική της μορφή. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας με την πολυετή προϋπηρεσία του στον ευρωπαϊκό χώρο επάνω στο φυσικό αέριο & εφοδιασμένο με όλες τις απαραίτητες βεβαίωσεις (άδειες - διπλώματα κ.τ.λ.) εγγυάται την σωστή εγκατάσταση & ρύθμιση των συσκευών φυσικού αερίου - πετρελαίου, όπως & των σύγχρονων αντλητικών συστημάτων.

 eteria02Το 1988eteria03 Η Τεχνική Αθηνών ξεκινάει συνεργασία, ως Γενικός αντιπρόσωπος Ελλάδος, με την Γερμανική εταιρεία σιντριβανιών HEISSNER, η οποία ειδικεύεται στα σιντριβάνια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, στο φιλτράρισμα νερού λιμνών, όπως επίσης στην διακόσμηση & στον φωτισμό κήπου & λιμνών.

Επίσης από το 2000 συνεργάζεται με την Γερμανική εταιρία MESSNER ως Γενικός αντιπρόσωπος Ελλάδος, η οποία ειδικεύεται και αυτή στα σιντριβάνια εξωτερικού χώρου - φιλτράρισμα νερού λιμνών & φωτισμό κήπου & λιμνών.

texniki

 Το 2005 υπογράφτηκε συμβόλαιο με την WILO Hellas ως εξουσιοδοτημένο κέντρο service.

Η εταιρεία ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς από το 2008 βρίσκεται δυναμικά και στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και συστημάτων εξοικονόμησης και διαχείρισης ενέργειας. 

Επίσημοι Συνεργάτες

viessman

MHG

Lowarra

Hermann

(c) Τεχνική Αθηνών 2011